Titel van Birds of Prey omgedoopt na tegenvallende cijfers

  Birds of Prey heeft een tegenvallend eerste weekend gehad. Warner Bros. heeft daarom besloten om de titel van de laatste DC film te veranderen. De film wordt omgedoopt van Birds of Prey naar Harley Quinn. Dit laat de filmstudio weten aan The Verge.

  Warner Bros. Pictures

  Met de naamswijziging hoopt Warner Bros. de bezoekersaantallen na het eerste weekend te laten stijgen. Het openingsweekend van de DC-film viel met 33 miljoen dollar flink tegen voor de uitgever. Er was namelijk op ruim 45 miljoen gerekend in de Verenigde Staten.

  Korter en makkelijker

  De volledige titel van de film was ook een hele mond vol: Birds of Prey and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn. Deze wordt nu niet alleen korter, maar ook makkelijker te herkennen. De nieuwe titel wordt Harley Quinn: Birds of Prey. Volgens Warner Bros. is op die manier meteen te herkennen waar de film over gaat en is deze eenvoudiger terug te vinden tijdens het online boeken van kaartjes. Uiteindelijk moet de kaartverkoop door deze 'betere zoekterm' gaan stijgen.

  Harley Quinn: Birds of Prey draait sinds 7 februari in de Nederlandse bioscopen. Ben jij van plan om de film te gaan kijken in de bioscoop?

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.