Oscar-winnende film Parasite krijgt een eigen serie op HBO!

News
woensdag, 12 februari 2020 om 11:34
parasitef1581503672
Afgelopen zondag was een historische editie van de Oscars. De Zuid-Koreaanse film Parasite heeft de meeste beeldjes in ontvangst genomen en won het als eerst niet-Engelstalige film de Oscar voor Beste Film. Met het succes van de film is het dan ook niet zo vreemd dat HBO hier een serie van wil maken.
Schrijver en regisseur Bong Joon-ho zal in samenwerking met Adam McKay, ook bekend van de award winnende serie Succesion, aan de HBO serie werken. Specifieke details over wat het plot van de serie zal worden is nog niet bekendgemaakt, maar Bong Joon-Ho wilt niet dat het een exacte remake van zijn succesvolle film wordt. Dat vertelt de regisseur aan Variety.
Er gaan al wel geruchten rond dat Avengers-acteur Mark Ruffalo waarschijnlijk de hoofdrol in de HBO serie gaat spelen, maar dit is nog niet door HBO bevestigd.
Parasite is een donkere comedy-thriller. Ki-Taek is werkeloos en woont samen met zijn gezin in een krappe woning. Wanneer zij in contact komen met de rijke familie Park raken ze gefascineerd en zien mogelijkheden om te profiteren van hun rijkdom.

Populair Nieuws