Liam Hemsworth mag zich Geralt eigen maken

News
dinsdag, 25 juli 2023 om 12:30
the witcher netflix 1f1637926320
Het einde van Henry Cavills tijd als Geralt of Rivia is nabij. Later deze maand verschijnen de laatste afleveringen van seizoen 3, waarna Liam Hemsworth het stokje overneemt. Hij zal Geralt niet precies spelen zoals Cavill dat deed, zo laat een producer van de serie nu weten.
Het gaat mogelijk nog wel even duren voordat we Liam Hemsworth zien in The Witcher. Niet alleen zit er doorgaans een jaar of meer tussen twee seizoenen van een serie, maar de stakingen van zowel acteurs als schrijvers zullen The Witcher waarschijnlijk ook in de weg zitten. Maar als we dan uiteindelijk seizoen 4 te zien krijgen, zal Liam Hemsworth een eigen versie van Geralt neerzetten.
Tomek Baginski, een producer van The Witcher, laat dat weten tegenover Express Online. Hemsworth krijgt volgens Baginski de ruimte om Geralt een eigen stem te geven. Hemsworth moet “het personage voor zichzelf ontdekken”, iets wat Baginski op een leuke manier erg spannend vindt.
Baginski vertelt ook dat hij Liam Hemsworth al in volledige Geralt make-up heeft gezien. Hij vertelt niet hoe dat eruitziet, al lijkt het aannemelijk dat er wit-grijs haar en gele ogen bij betrokken zijn. Volgens Baginski ziet Hemsworth er in ieder geval geweldig uit als Geralt.

Is Liam Hemsworth letterlijk een andere Geralt in The Witcher?

Dat Hemsworth zijn eigen Geralt mag vinden heeft mogelijk ook te maken met geruchten over hoe de recast in de serie verwerkt wordt. Er gaan namelijk geruchten dat de Geralt van Hemsworth uit een andere realiteit komt dan die van Henry Cavill. Of dat zo is zullen we waarschijnlijk merken in de slotaflevering van seizoen 3, die vanaf 27 juli te zien is.

Populair Nieuws

Laatste Reacties