Opvallende Borderlands spin-off komt eraan

News
dinsdag, 25 juli 2023 om 12:00
borderlands 3 pcf1575022249
De Borderlands-franchise wordt steeds verder uitgebreid. Na een film komt er namelijk ook een serie aan, maar de show is niet zoals je hem zou verwachten.
Al sinds de eerste Borderlands heeft de reeks meteen een eigen smoel gehad, met zwarte humor, vreemde monsters en compleet doorgedraaide personages. Helemaal sinds Borderlands 2 is de franchise geëxplodeerd en er worden steeds meer projecten in het universum gemaakt.
Gearbox Entertainment en Genvid Entertainment hebben nu namelijk een nieuw project aangekondigd genaamd Borderlands EchoVision Live. Het gaat om een serie, maar niet een standaard serie zoals we die dagelijks voorbij zien komen. Genvid noemt het een ‘interactive streaming series’.

Hoe werkt de Borderlands serie?

De serie volgt het avontuur van acht toeristen op de planeet Eden-6, die in de problemen komen na een ‘Adventure Safari’ die gebaseerd is op de Vault Hunters. Het publiek kan bepalen hoe de personages omgaan met de druk, wat voor relatie ze met elkaar hebben, wat voor persoon ze zijn en of ze het in zich hebben om uit te groeien tot een held.
Fans zullen ‘een directe en permanente invloed’ hebben op het verhaal en de personages, al is het nog niet precies duidelijk hoe dat proces in elkaar zit. Genvid heeft de serie in ieder geval ontwikkeld met een ‘enorme betrokkenheid van de gemeenschap’ in het achterhoofd en als basis van de hele ervaring.
Wanneer Borderlands EchoVision Live uitkomt en op welke platformen is nog niet bekend. Fans kunnen wel alvast uitkijken naar de komst van The Borderlands Movie, die uitkomt op 9 augustus 2024.

Populair Nieuws

Laatste Reacties