LG OLED 4K TV nu met veel korting te koop bij Coolblue!

News
vrijdag, 26 februari 2021 om 12:30
lg 4k oled tvf1614337446
Als je op de optimale manier van next-gen games en de nieuwste films en series wil genieten, dan is een 4K TV een must. Die televisies kunnen alleen flink in de prijzen oplopen, maar gelukkig kan je nu een LG OLED 4K TV met veel korting kopen bij Coolblue!
De vraag naar 4K TV’s is de afgelopen jaren flink gestegen en het is geen verrassing waarom dat het geval is. Steeds meer films en series komen namelijk uit in 4K, of het nu via een Ultra 4K Blu-ray is of via je favoriete streamingdiensten. Daarnaast zijn de next-gen consoles van Sony en Microsoft ook uitgerust met de nieuwste hardware om games in 4K te draaien.
Ondanks de grote vraag naar 4K TV’s, zijn de prijzen alleen niet heel erg gedaald. Het is namelijk nog steeds behoorlijk prijzig om zo’n televisie te produceren, laat staan als het om een OLED 4K TV gaat. Een televisie die kleuren natuurgetrouw kan weergeven en zwarte gedeeltes écht zwart kan maken. Gelukkig heeft Coolblue nu een mooie aanbieding voor de LG OLED 55BX6LB, een 55 inch bakbeest van een 4K TV van de nieuwste line-up uit 2020! Met deze actie bespaar je maar liefst 400 euro!

Een 4K TV voor de toekomst

Zoals gezegd is de LG OLED 4K TV een bakbeest met een enorm scherm, maar dat is niet alleen wat de televisie in huis heeft. Zo beschikt de 55BX6LB over een verversingssnelheid van 100Hz, zodat games er uitermate soepel uitzien op het scherm. En natuurlijk heeft de TV een HDMI 2.1-aansluiting op van al die voordelen te profiteren. Daarnaast herbergt de LG OLED 4K TV ook de HDR10 technologie, voor een zo natuurgetrouwe weergave van kleuren. Wanneer je de televisie voor de eerste keer opstart, wil je nooit meer terug naar je oude model!

Populair Nieuws