Lewis Hamilton verliest belangrijke vertrouweling

News
vrijdag, 17 maart 2023 om 15:30
lewis hamilton gp nederland 2022f1662643336
Al jaren was ze onafscheidelijk naast Hamilton">Lewis Hamilton, maar plotsklaps is er een einde gekomen aan de samenwerking tussen Hamilton en fysiotherapeute Angela Cullen.
Wie Formule 1 volgt kan haar niet ontgaan zijn: daar waar Lewis Hamilton ging, daar was Angela Cullen nooit ver weg. Cullen was zeven jaar lang de vertrouwenspersoon en naaste medewerker van Hamilton en deelde zijn grootste successen en zijn diepe dalen. Dat gaat vanaf vandaag ineens anders zijn. Lewis meldde op Instagram dat de wegen van hem en Angela per onmiddellijk scheiden.
Volgens het bericht van Hamilton vertrekt Angela "om haar dromen achterna te gaan", maar verdere details ontbreken nog. Hamilton voegde er wel aan toe:
Ondanks dat het afscheid voor de buitenwereld plotseling en onverwacht plaatsvindt, lijkt er dus geen wrijving tussen de twee te zijn.

Wie is Angela Cullen?

Angela Cullen werd in 1974 geboren in Nieuw-Zeeland. In haar jeugd was ze sportief ingesteld en beoefende ze een reeks sporten, waaronder voetbal, volleybal en zwemmen. Uiteindelijk kwam ze uit bij hockey, waarbij ze jarenlang voor het nationale team uitkwam.
Daarna haalde ze diploma's in de geneeskunde en fysiotherapie, waarna ze de fysiotherapeute en assistent van Hamilton werd. In die rol groeide ze in zeven jaar uit tot de ultieme vertrouwenspersoon van Hamilton.
Hamilton is altijd extreem positief geweest over Angela en roemde haar arbeidslust, maar ook haar rol als moeder van twee kinderen. Nu de twee dus niet meer samenwerken is voor beide nog onbekend hoe het verder gaat. Van Angela is nog niet bekend welke droom zij na gaat jagen, van Hamilton is nog niet bekend wie de rol van Angela over moet gaan nemen. Dat laatste zal mogelijk snel duidelijk worden, het tweede F1 weekend staat immers alweer op het punt van beginnen!

Populair Nieuws

Laatste Reacties