HBO Max brengt seizoen 2 Sex and the City-vervolg

News
woensdag, 23 maart 2022 om 12:30
cq5damweb12006751f1641110553
Vorig jaar kwam HBO Max met een vervolg op Sex and the City, genaamd And Just Like That… De serie was een groot succes voor de streamingdienst. Het is dan ook misschien geen wonder dat de serie een tweede seizoen krijgt.
De serie Sex and the City was een ruime 20 jaar geleden een waar icoon. De serie volgde het liefdesleven van vier vriendinnen in New York City. And Just Like That…, het vervolg op deze serie, pakt het verhaal van drie van deze vier vriendinnen weer op nu ze allemaal in de vijftig zijn.
And Just Like That… bleek een aardig succes voor HBO Max. De serie had de best bekeken première van alle originele series op HBO Max. Bovendien stond hij in de top tien van alle debuten van series en films.
In Nederland kun je het vervolg op Sex and the City nog niet zo heel lang zien. HBO Max is namelijk nog maar een paar weken beschikbaar in ons land. Maar mocht je eraan begonnen zijn en de serie leuk vinden, dan kun je nu alvast uit gaan kijken naar een tweede seizoen. Wanneer dat zal verschijnen is nog niet bekend.

And Just Like That… cast iets uitgedund

Helaas lijkt het er wel op dat And Just Like That… het in seizoen 2 zonder een aantal castleden moet doen. Chris Noth, die de rol van Mr. Big speelde, werd beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag en werd al uit de laatste aflevering van seizoen 1 geknipt.
Ook moet de serie verder zonder Willie Garson, die Stanford Blatch speelde. Garson overleed in september vorig jaar. Zijn personage vertrok in de serie al naar Japan, maar kan daar nu niet meer uit terugkomen. De producenten laten weten geen plannen te hebben om het personage te laten sterven.

Populair Nieuws