Lenovo laptop alleen vandaag met dikke korting

News
vrijdag, 10 juni 2022 om 14:30
Kan jouw computer echt niet meer? Dan heeft MediaMarkt misschien een mooie deal. Je kunt daar alleen vandaag namelijk een Lenovo laptop met flinke korting scoren.
Je kunt maar moeilijk buiten een computer, helemaal als je hem nodig hebt voor werk. Een oud barrel zit je workflow natuurlijk behoorlijk in de weg, maar een nieuwe laptop kan je aardig wat geld kosten. Tenzij je er natuurlijk één koopt met een vrij hoge korting.

Lenovo IdeaPad met hoge korting bij MediaMarkt

Zo’n korting kun je alleen vandaag bijvoorbeeld krijgen op een laptop van Lenovo. Het gaat niet om een bakbeest van een gaming-PC, maar om een IdeaPad-chromebook. Mocht je dus echt iets zoeken voor werk, dan is dit misschien wel de deal voor jou!
Overigens komt Lenovo binnenkort ook weer met nieuwe laptops die voor intensievere taken ingezet kunnen worden. De Lenovo Legion 7-lijn verschijnt namelijk deze zomer, dus als je gamer bent of andere intensieve software moet gebruiken is dat misschien iets om in de gaten te houden. Dat is natuurlijk wel veel duurder.
Mocht je twijfelen of dit de deal is om je geld aan uit te geven, dan kun je ook nog steeds bij MediaMarkt terecht voor andere deals. Er waren deze week namelijk weer nieuwe vakantiegeld deals en ze lopen nog tot en met zondag. Mocht je een game zoeken dan kun je kijken bij Sony en Nintendo, die allebei ook flink aan het stunten zijn met sales.