Haal LEGO Star Wars: The Skywalker Saga voor laagste prijs ooit!

News
dinsdag, 30 augustus 2022 om 11:00
lego star wars the skywalker sagaf1598555696
LEGO Star Wars: The Skywalker Saga verscheen eerder dit jaar en is stilletjes één van de beste games van 2022 tot nu toe. Inmiddels is de game een paar maanden oud, dus beginnen we hier en daar wat mooie prijzen te zien. Zo kun je de game nu scoren voor de laagste prijs ooit!
TT Games keerde dit jaar groots terug naar Star Wars. Er is een nieuwe trilogie in de filmreeks en het werd de hoogste tijd om ook de vorige trilogieën eens flink op te poetsen. Het resultaat is een volledig van de grond af opgebouwde LEGO-game die de hele Skywalker Saga beslaat. Het is een zeer waardige opvolger van The Complete Sage, die je nu voor een zeer lage prijs kunt scoren.

Scoor LEGO Star Wars: The Skywalker Saga nu goedkoop!

Als je hebt zitten wachten op een prijsverlaging van The Skywalker Saga wordt dat geduld nu beloond. De game kostte bij introductie zo’n 60 euro, maar nu kun je hem scoren voor de helft van die prijs. Amazon.nl heeft namelijk de laagste prijs ooit voor de game.
Overigens is dit misschien een goed moment om LEGO Star Wars in huis te halen. Disney heeft namelijk een game showcase aangekondigd voor 9 september, waarbij er veel van Marvel en Star Wars voorbijkomt. Ook LEGO Star Wars: The Skywalker Saga zal de revue passeren.
Het is onbekend wat er voor de game getoond gaat worden. Mogelijk worden er nog meer personages toegevoegd. Sommige fans hopen dat er misschien nieuwe levels komen, gebaseerd op bijvoorbeeld Rogue One of (delen van) The Clone Wars.