LEGO Star Wars The Skywalker Saga release uitgesteld naar 2021

News
donderdag, 27 augustus 2020 om 21:18
lego star wars the skywalker sagaf1598555696
LEGO Star Wars The Skywalker Saga is tijdens de gamescom 2020 Opening Night Live voorzien van een lange trailer. Hierin kregen we de Skywalker saga in beeld boordevol typische LEGO humor. Jammer genoeg sloot de trailer af met het bericht dat de game pas in de lente van 2021 komt.
LEGO Star Wars The Skywalker Saga heeft tijdens de gamescom 2020 Opening Night Live stream een toffe nieuwe trailer gebracht. Jammer genoeg bracht die trailer ook slecht nieuws. De release van de game is uitgesteld naar de lente van 2021. De game zal dan verschijnen voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, PC, Nintendo Switch en Xbox Series X.
Bekijk de trailer met alle grappen hieronder!

LEGO Star Wars The Skywalker Saga belooft veel humor in 2021

De trailer van LEGO Star Wars: The Skywalker Saga te zien was, belooft ons wel weer talloze avonturen in het Star Wars universum. Alle negen de films rondom de Skywalkers saga zullen in de LEGO game vertegenwoordigd worden. Het kan niet anders dan dat hierbij een flinke dosis absurde humor bij voorbij komt. De trailer laat al een eerste blik zien op verschillende grappen die we mogen verwachten in de game.
Zo zien we Darth Sidious als hij klaar staat om zijn krachten te gebruiken. In plaats van een enorme lading elektriciteit heeft hij nu alleen twee legoblokjes vast die natuurlijk helemaal niks uithalen. Hij wordt boos en gooit daarop een van de blokjes weg om vervolgens alsnog een flinke knal uit te delen.

Populair Nieuws

Laatste Reacties