LEGO Star Wars: The Skywalker Saga gaat goud

News
donderdag, 24 februari 2022 om 18:00
lego star wars the skywalker sagaf1598555696
Het heeft even geduurd, maar de nieuwe LEGO Star Wars-game is bijna binnen handbereik. De game staat gepland voor een release in april en gaat die datum halen. LEGO Star Wars: The Skywalker Saga is namelijk goud gegaan.
LEGO Star Wars: The Skywalker Saga werd in 2019 aangekondigd en zag er eigenlijk meteen al goed uit. Toch werd de game daarna nog een aantal keer uitgesteld. Soms kwam dat nieuws zelfs pas wanneer het geplande release window naderde.
Wie zich zorgen maakte dat de game ook nu er een releasedatum voor stond nog op zich zou laten wachten kan opgelucht ademhalen. De game is namelijk goud gegaan. Dat wil zeggen dat hij klaar is om gedrukt en verscheept te worden.
Dat de game deze mijlpaal heeft bereikt wil niet zeggen dat hij helemaal af is. Veel games krijgen tegenwoordig voor of op de dag van de release een patch om hem helemaal optimaal te laten werken. Als dat met The Skywalker Saga inderdaad ook het plan is, hebben de ontwikkelaars daar nu een ruime maand de tijd voor.

Wanneer is de LEGO Star Wars: The Skywalker Sage release?

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga komt uit op 5 april, een datum die nu dus vast staat. De game vertelt het verhaal van alle negen films in de Skywalker Saga, maar dan op een humoristische manier. Ook de films die al eens behandeld zijn in een LEGO-game hebben geheel nieuwe levels.