Amazon Prime gratis games van maart 2022 onthuld!

News
donderdag, 24 februari 2022 om 18:30
madden nfl 22f1644855094
Net als PlayStation Plus en Xbox Games with Gold heeft Amazon met Prime een abonnement voor gratis games. Amazon heeft nu bekend gemaakt welke titels er allemaal kosteloos worden aangeboden in maart.als onder deel van Amazon Prime Gaming.
Nederlanders zijn gek op gratis en gratis games vinden we dan ook prima. Het Prime abonnement is dar een erg mooie deal voor. Voor een kleine drie euro per maand krijg je namelijk niet alleen toegang tot de streamingdienst Amazon Prime Video en prioriteit in verzending bij bestellingen op Amazon.nl, maar ook tot alle voordelen van Amazon Prime Gaming - inclusief een berg gratis games elke maand.
Nu heeft Amazon bekendgemaakt welke titels we in maart allemaal kunnen scoren. Tijdens de eerste lentemaand kunnen we genieten van maar liefst zeven nieuwe gratis games!
De grote titel voor maart is ongetwijfeld EA Madden NFL 22. American Football is misschien in Nederland wat minder geliefd, maar deze sportgame van EA doet er alles aan om daar verandering in te brengen. Om de game extra interessant te maken geeft Prime ook nog maandelijks extra packs weg voor de Ultimate Team, zodat je sneller een perfect team uit de grond kan stampen.
Daar blijft het niet bij, ook de buitenaardse citybuilder Surviving Mars komt naar Amazon Prime. Als cybersecurity expert mogen we daarnaast in cyberpunk-stijl crypto-hackers afweren. Look INside is een kleine game waarin we de herinneringen van Manon en haar familieleden herbeleven.
Pesterquest, Steamworld Quest: Hand of Gilgamech en The Stillness of the Wind completeren de set van gratis games.

Veel gratis games in maart bij Amazon Prime

Het hele overzicht van alle gratis games is dus als volgt:
  • Madden NFL 22
  • Surviving Mars
  • Crypto Against All Odds
  • look INside
  • Pesterquest
  • Steamworld Quest: Hand of Gilgamech
  • The Stillness of the Wind
Daar blijft het niet bij, want Amazon geeft maandelijks ook perks en in-game bonussen voor diverse games. In maart kan je gratis content claimen voor onder anderen Red Dead Online, PUBG: Battlegrounds, Legends of Runeterra, Grnad Theft Auto Online, Dead by Daylight en Doom Eternal.

De gratis games van februari bij Amazon Prime

Heb je de gratis titels die je in februari aan je collectie hebt kunnen scoren nog niet geclaimd, dan is het een goed idee om dat nu alsnog nog te gaan doen. Tot 1 maart kan je namelijk nog 4X strategiegame Stellaris, de survival-game Ashwalkers, de turn-based city builder As Far as the Eye, de ritmische shoot ‘em up Double Kick Heroes en de voetbalgame Golazo! Soccer League scoren. Wees er dus nog snel bij!