Populaire Marvel held vereeuwigd in LEGO

News
donderdag, 08 september 2022 om 16:30
2022 09 08 lego black pantherf1662645838
De vierde fase van het MCU sluit af met Black Panther: Wakanda Forever. Het is dan ook een goed moment om de populaire held in het zonnetje te zetten. Dat doet LEGO nu met een enorme buste.
LEGO maakt geregeld sets die het Marvel-publiek wel aanspreken. Nu is het de beurt aan Black Panther om vereeuwigd te worden met de bekende bouwsteentjes. Er verschijnt al binnenkort een bijna levensgrote buste van de held.
Deze lijkt voornamelijk gebaseerd op Chadwick Bosemans vertolking van de held. Na zijn vroege overlijden in 2020 zullen we Boseman dit najaar niet terugzien als Black Panther. Maar een forse LEGO-set is een passend eerbetoon.
De set is niet alleen een buste: ook de handschoenen van de koning van Wakanda zijn inbegrepen. Deze kun je bijvoorbeeld in de bekende “Wakanda Forever” pose voor de buste plaatsen. Alles bij elkaar is het goed voor een LEGO set van 2961 steentjes.

Wanneer is de release van de LEGO Black Panther?

Fans hoeven niet al te lang te wachten voordat deze nieuwe set verschijnt. Al vanaf 1 oktober is hij verkrijgbaar. De maand daarna, in november, verschijnt Black Panther: Wakanda Forever in de bioscoop.
Voor de film verscheen deze zomer eindelijk een trailer. Deze trailer maakte duidelijk dat ook T'Challa gemist wordt in de wereld van het MCU. Toch is er een nieuwe Black Panther, maar het is nog niet bevestigd wie dat is.

Populair Nieuws

Laatste Reacties