Scoor LEGO nu 2+1 gratis bij bol

News
maandag, 18 maart 2024 om 12:30
LEGO staat bekend als een dure hobby. Bij kleinere sets valt dat vaak nog wel mee, maar een meevaller is nooit weg. Zo kun je momenteel een set gratis krijgen bij bol.
Het is vaak mogelijk om LEGO ergens met korting te vinden. Maar gratis wordt het meestal niet. Dat is nu even anders bij bol. De winkel heeft een 2+1 gratis actie lopen op een flink aantal sets.

Welke LEGO-sets kun je gratis krijgen?

Het gaat daarbij niet om de grootste sets. Je hoeft dus niet te verwachten dat je op deze manier een verzamelitem gratis kan krijgen. Maar als je kleinere sets zoekt, bijvoorbeeld als cadeautje, is dit geen verkeerde actie. We hebben wat leuke deelnemende sets op een rijtje gezet.
Zoals je ziet zijn er aardig wat uiteenlopende sets voor verschillende leeftijden die meedoen aan de aanbieding. Er zijn nog veel meer leuke sets die onderdeel zijn van deze aanbieding, dus een kijkje bij bol zelf kan geen kwaad.
Het is niet helemaal duidelijk hoe lang de actie duurt. Het lijkt dus verstandig om niet al te lang te wachten als je er profijt van hoopt te hebben. Anderzijds ziet het er ook niet naar uit dat de actie morgen ineens al is afgelopen.