Starfield lijkt een comeback te geven aan zeer irritant personage

News
woensdag, 19 oktober 2022 om 12:00
2022 03 18 starfield 2f1666171919
Volgend jaar komt Bethesda eindelijk met een gloednieuw avontuur in de vorm van Starfield. De game lijkt alleen wel een comeback te geven aan één van de meest irritante personages die Bethesda ooit heeft bedacht.
Met de grote games die Bethesda door de jaren heen heeft gemaakt, hebben we een enorme cast aan personages ontmoet. Van briljante karakters waar we ons leven voor willen geven tot de meest hatelijke en bekrompen bad guys.
Met Starfield zal weer een groot blik aan personages worden opengetrokken, want het lijkt erop dat het de grootste game aller tijden van Bethesda wordt. Helaas heeft de studio er ook voor gekozen om een irritant personage terug te laten keren, als we een beschrijving uit een Starfield video mogen geloven.

Welke personage keert terug in Starfield?

Vorige week heeft Bethesda een kleine sneak peek gegeven van de character creator en het Traits System in een Q&A video met Todd Howard. Eén van de Traits refereert alleen naar een personage uit een oudere Bethesda game, zo is PCGamesN opgevallen.
De Trait heet ‘Hero Worshipped’ en volgens de beschrijving heeft jouw karakter de aandacht getrokken van een vervelende fan, die willekeurig zal opduiken om tegen je te praten en cadeautjes te geven. Dat klinkt verdacht veel als de Adoring Fan uit The Elder Scrolls IV: Oblivion, een personage dat door veel spelers wordt gehaat.
Wanneer je namelijk Grand Champion bent geworden in de arena, zal hij je constant achtervolgen en je oren van je kop praten. Je weet dus welke Trait je in ieder geval niet moet kiezen in Starfield…

Populair Nieuws