Bestel hier de enorme LEGO Bowser!

News
maandag, 03 oktober 2022 om 11:30
2022 07 08 lego bowserf1657267818
Nintendo heeft nu een paar jaar een samenwerking met LEGO waar al een paar mooie sets zijn uitgekomen. De nieuwste grote set is een enorme Bowser, die eerder dit jaar werd aangekondigd. Deze set is nu te bestellen.
De LEGO Super Mario-lijn is voor kinderen bedoeld, maar LEGO houdt ook rekening met fans die grote bouwwerken willen. Nadat eerder de NES en het vraagteken-blok in LEGO werden uitgevoerd is het nu de beurt aan Bowser. Mario’s aartsvijand is ook nog eens de grootste Nintendo-set tot nu toe.

Haal hier de LEGO Bowser in huis!

Deze set is sinds kort eindelijk op de markt. Soms raken dit soort grote sets vrijwel direct uitverkocht, maar gelukkig lijkt dat nu niet het geval. Je kunt de set bijvoorbeeld gewoon vinden bij bol.com, zelfs iets goedkoper dan de adviesprijs die LEGO zelf opgeeft.
De set telt 2807 stukjes en geeft Bowser ook een kasteelvloertje om op te staan. Hoewel de set op zichzelf een mooi ding is voor op de plank, is er ook functionaliteit met andere Super Mario-sets. Je kunt dus gewoon de strijd aangaan met de koning van de Koopa's.
Overigens pakt LEGO flink uit met sets voor gamers en filmliefhebbers. Zo is er ook een set gebaseerd op de Atari 2600 console, voor wie graag wat verder terug in de tijd duikt. MCU-fans kunnen een grote buste van Black Panther in huis halen.

Populair Nieuws