LEGO komt met bijzondere Spider-Man set

News
donderdag, 29 juni 2023 om 10:00
Spider-Man fans hebben het goed dit jaar. Across the Spider-Verse is weer een geweldige film en later dit jaar verschijnt ook nog Insomniacs nieuwe game. Nu komt er ook nog een bijzondere LEGO set.
Als je een beetje in de LEGO zit zal het je vast opgevallen zijn dat er tegenwoordig ook sets zijn voor aan de muur. Die lopen nogal uiteen in wat voor afbeelding ze laten zien. Nu kun je New York City’s favoriete wall crawler op je eigen muur hangen.
De nieuwste LEGO Art set heet namelijk The Amazing Spider-Man. Deze beeldt de superheld af terwijl hij over een web kruipt. Vaak zijn LEGO art sets opgebouwd uit kleine puntjes, maar Spider-Man heeft wat grotere elementen en laat het zelfs lijken alsof hij uit zijn lijst kruipt.
Iets anders waarin deze set afwijkt van veel andere LEGO Art is dat hij geen alternatieve afbeeldingen heeft. In plaats daarvan kun je het hoofd en de handen van Spider-Man iets bewegen. Zo kan hij je hele kamer in de gaten houden, mochten er schurken rondlopen.

Wanneer verschijnt de Spider-Man LEGO Art?

Je hoeft niet al te lang te wachten totdat deze Spider-Man LEGO set in de winkel ligt. Hij verschijnt namelijk op 1 augustus van dit jaar. Mocht het niet helemaal jouw soort set zijn, dan kun je op diezelfde dag ook een set kopen die het eindgevecht van Spider-Man: No Way Home uitbeeldt.

Populair Nieuws