LEGO hint naar Fortnite samenwerking

News
woensdag, 22 november 2023 om 11:30
fortnite ogf1699279612
Er zijn steeds meer games waarvan ook LEGO-sets verschijnen. Mogelijk is Fortnite binnenkort aan de beurt. LEGO lijkt een samenwerking teasen.
Fortnite geniet de laatste tijd een hernieuwde populariteit. Een nieuwe update die de oorspronkelijke map van de battle royale terugbracht, heeft veel spelers getrokken. Over niet al te lange tijd staat er een groot Fortnite-evenement op het programma en mogelijk heeft LEGO daar ook iets mee te maken.
Het officiële Twitter-account van LEGO heeft namelijk een afbeelding geplaatst van een LEGO-model van de Supply Llama. In Fortnite brengt deze piñata voorwerpen naar spelers. Het lijkt dus goed mogelijk dat LEGO binnenkort ook iets onthult waar Fortnite-spelers blij van worden.
Mogelijk gaat het daarbij om LEGO-sets, maar er zijn natuurlijk andere mogelijkheden. Er zijn bijvoorbeeld ook games van LEGO. Aangezien Fortnite vaak samenwerkingen aangaat voor bijzondere skins, kan het zijn dat spelers binnenkort bijvoorbeeld als LEGO-figuurtje kunnen spelen in de game.

Wanneer wordt de LEGO Fortnite samenwerking onthuld?

Het is momenteel niet officieel bekend wanneer we meer horen over de plannen van LEGO en Fortnite. Wel lijkt het mogelijk dat er op 2 december iets wordt onthuld. Op die dag is er namelijk een in-game Fortnite-evenement, genaamd The Big Bang. Mogelijk wordt er tijdens dat evenement, of in de aanloop er naartoe, meer bekend over de LEGO-samenwerking.