LEGO Fortnite en andere nieuwe modi gaan niet weg uit de game

News
dinsdag, 12 december 2023 om 14:00
lego fortnitef1702285587
Vorige week zijn er maar liefst drie nieuwe modi aan Fortnite toegevoegd, waaronder het populaire LEGO Fortnite. Volgens Epic zijn de modi gemaakt om permanent te blijven in de game.
Epic brengt aan de lopende band updates uit voor Fortnite. Zo wordt de map van de battle royale game regelmatig aangepast, zijn er grote finales en zelfs speciale modi. Recent bijvoorbeeld konden spelers terug in de tijd gaan met Fornite OG. Ondanks de populariteit was het alleen een tijdelijke modus.
Volgens Epic was de lancering van Fortnite OG een bewuste keuze, om oude spelers terug te laten keren naar Fortnite voor de komst van drie nieuwe modi: LEGO Fortnite, Fortnite Festival en Rocket Racing. Alle drie de modi zijn vorige week toegevoegd aan de game en al meteen erg populair.
Fans van de nieuwe modi hoeven alleen niet bang te zijn dat Epic ineens besluit om de stekker eruit te trekken. Volgens de uitgever en ontwikkelaar zijn de nieuwe modi namelijk een permanente toevoeging aan Fortnite. Ook zullen er geregeld updates komen voor de modi om ze interessant te houden voor spelers.

Oude instrumenten gebruiken in Fortnite

Eén van de updates waar momenteel aan wordt gewerkt is ondersteuning voor oude Rock Band-instrumenten voor Fortnite Festival. De modus is ontwikkeld door Hamonix, de studio die voorheen verantwoordelijk was voor Guitar Hero en Rock Band en sinds 2021 in handen is van Epic. Wanneer de ondersteuning voor de accessoires er precies komt is nog niet bekend, maar het is alvast handig om ze uit het stof te halen.