Update - Spotify storing zorgt voor problemen met muziekstreaming

News
woensdag, 08 juni 2022 om 11:49
spotify 1360002 1920f1589289756
Spotify laat gebruikers wereldwijd on-demand genieten van hun favoriete muziek. Niet alle gebruikers kunnen nu alleen luisteren, want het lijkt erop dat Spotify last heeft van een storing.

Update - Storing bij Spotify weer voorbij

Het lijkt erop dat de storing bij Spotify weer opgelost is. Gebruikers kunnen dus gewoon weer genieten van hun favoriete muziek en podcasts.

Origineel bericht

Dankzij streamingdiensten kunnen we anno 2022 naar hartelust genieten van allerlei content, van films op Netflix en games op de Game Pass tot aan bergen aan muziek op Spotify. Dat laatste lijkt alleen momenteel niet het geval te zijn voor alle gebruikers van de muziekdienst.
Volgens Allestoringen.nl kampt Spotify namelijk met een storing. Gebruikers melden dat ze niet gebruik kunnen maken van audiostreaming, terwijl andere gebruikers klagen dat ze geen gebruik kunnen maken van de website van Spotify.

Wanneer is de Spotify storing opgelost?

Op het Twitter-account Spotify Status, waarop Spotify melding geeft van storingen bij de muziekdienst, wordt momenteel nog geen melding gemaakt van een storing of andere technische problemen. Het is daarom nog onduidelijk of er aan de problemen wordt gewerkt. Het is te hopen dat Spotify het zo snel mogelijk weer voor alle gebruikers werkt.
Dit bericht is bijgewerkt op 8 juni 2022.

Populair Nieuws