Laatste Battlefield 2042 update van dit jaar is uit

News
vrijdag, 10 december 2021 om 9:30
battlefield 2042 battlefield 6f1636980685
DICE is met de laatste Battlefield 2042 update van dit jaar gekomen. In de update zijn vooral grote problemen aangepakt in de game. Alle aanpassingen zijn te lezen in een blogpost van DICE.
Battlefield 2042 heeft sinds release al een hoop problemen. Nu is DICE dus gekomen met een nieuwe update waarin een aantal van deze grote problemen worden aangepakt. Het is ook de laatste update die de game dit jaar zal ontvangen.

Wat heeft DICE aangepakt?

De problemen die door DICE zijn aangepakt zijn groot, maar er zijn ook kleine dingen aangepast. De grootste toevoeging is wel dat het nu mogelijk is om op de Xbox Series X/S en Xbox One makkelijk cross-play uit te schakelen. Dit kan een manier zijn om minder cheaters tegen te komen. De meeste cheaters spelen namelijk op PC, omdat cheaten daarop makkelijker is.
Ook is er een bug opgelost die ervoor zorgde dat spelers bij het spawnen geen wapens konden gebruiken. Dit kwam omdat het menu waarin de wapens te zien zijn soms helemaal leeg was. Een vervelende bug waardoor je het belangrijkste voorwerp in de game niet kon gebruiken. Naast deze grote dingen zijn er ook aanpassingen gedaan aan wapens en auto's.
De reden dat dit nu de laatste update is van dit jaar, komt omdat het team achter de game pauze neemt voor de feestdagen. Er zit ook nog content in de game, bijvoorbeeld rond kerst, die nog niet beschikbaar is voor de spelers. Deze content kan later worden toegevoegd aan de game zonder dat er een update voor nodig is, maar of er nog speciale kerstspullen komen is niet zeker, in ieder geval komt er geen kerstman outfit naar de game.