La Casa de Papel seizoen 5 release pas laat in 2021

News
donderdag, 22 april 2021 om 9:25
maxresdefault 5f1575882008
Netflix heeft aangekondigd dat het nog wel even gaat duren voor het laatste seizoen van La Casa de Papel verschijnt op de streamingdienst. Er is namelijk aangekondigd dat de La Casa de Papel seizoen 5 release pas voor de tweede helft van 2021 op de planning staat.
Netflix heeft aangekondigd dat verschillende series pas voor de tweede helft van 2021 op de planning staan, waaronder La Casa de Papel. Voor de Spaanse serie, ook bekend in sommige landen als Money Heist, betreft het tevens het laatste seizoen. Het nieuws werd bekendgemaakt uit de documenten van Netflix' meest recente investeerdersbijeenkomst.
Netflix noemt de Spaanse serie één van de hitseries die voor dit jaar nog op de planning staat. Naast de nieuwe seizoenen van deze en andere serie wordt verder gepronkt met het verschijnen van nieuwe Netflix Original films, zoals Red Notice en Don't Look Up.
la casa de papelf1619777260

La Casa de Papel seizoen 5 release niet als enige laat

Naast La Casa de Papel worden ook andere series genoemd. Ook The Witcher komt pas later in 2021, iets wat we eerder al voorspelden. De serie rondde eerder deze maand immers pas de opnames af voor het tweede seizoen. Verwacht wordt dan ook dat de serie pas in de laatste maanden van het jaar verschijnt.
Tevens werd Sex Education genoemd als een serie die dit jaar nog op de planning van release staat. Preciese data werden voor zowel deze twee series als La Casa de Papel niet gegeven. Opvallend genoeg werd Stranger Things niet genoemd in het rapport. De serie is al tijden bezig met de productie van seizoen 4 en verwacht werd dat de serie dit jaar uit zou komen met het langverwachte seizoen, maar het ziet er naar uit dat het toch pas 2022 wordt wanneer we terug gaan naar de Upside Down.