How I Met Your Mother spin-off officieel onthuld

News
donderdag, 22 april 2021 om 10:00
how i met your mtoherf1619075647
How I Met Your Mother krijgt dan toch een spin-off. De kogel is officieel door de kerk. Hulu heeft aangekondigd een How I Met Your Mother spin-off te hebben besteld met niemand minder dan Hilary Duff in de hoofdrol.
How I Met Your Father is de naam van de spin-off die door Hulu is besteld. Het verhaal van de serie gaat over Sophie die een verhaal vertelt aan haar zoon over hoe ze haar man ontmoette. Dat verhaal begint in het jaar 2021, een periode waarin Sophie en haar hechte vriendengroep zichzelf net leren kennen en najagen wat ze in het leven willen doen. Meest belangrijke daarin is misschien wel hoe het is om verliefd te raken in een tijd vol dating-apps.
De serie wordt gemaakt door de oorspronkelijke makers van How I Met Your Mother, Carter Bays en Craig Thomas. De twee zijn uitvoerend producenten voor de serie, terwijl de showrunners van This is Us, Isaac Aptaker en Elizabeth Berger, ook een vinger in de pap hebben. Aptaker en Berger overzien How I Met Your Father.
Duff zelf liet het volgende weten over het spelen van de hoofdrol in de nieuwe serie:

"I've been incredibly lucky in my career to play some wonderful characters and I'm looking forward to taking on the role of Sophie. As a huge fan of How I Met Your Mother, I'm honored and even a little nervous that Carter and Craig would trust me with the sequel of their baby. Isaac and Elizabeth are brilliant, and I can't wait to work alongside them and all of their genius."

How I Met Your Mother spin-off dit keer definitief

Het is overigens niet de eerste keer dat er een spin-off van How I Met Your Mother in de maak is. Na het einde van de oorspronkelijke serie die in 2005 begon zouden er namelijk ook al spin-offs komen, maar die gingen uiteindelijk nooit door. Voor de nieuwe How I Met Your Mother spin-off steekt de steel net iets anders in de vork. Hulu heeft namelijk al tien afleveringen bestelt, wat betekent dat de serie gegarandeerd gemaakt wordt.
De tien afleveringen worden elk een half uurtje lang, net als de originele serie. Of de originele vriendengroep van Ted ook te zien is in de serie is niet duidelijk. Wel is bekend dat de serie zich afspeelt in New York, dezelfde setting als het origineel. Een releasedatum is nog niet gegeven, maar gezien Hulu-series sinds de introductie van Star op Disney+ verschijnen, zien we hetzelfde gebeuren bij deze serie.

Populair Nieuws