Krijgt Vaas uit Far Cry 3 zijn eigen film?

News
woensdag, 17 november 2021 om 18:00
gf4vl8s9xxxtyf63zwyobh 1024 80f1637151943
Het is mogelijk dat we over een aantal jaar een Vaas film gaan zien. Michael Mando, de stemacteur van het personage, heeft namelijk gezegd interesse te hebben om de rol te willen spelen in een film over het karakter en zelfs met verschillende producenten te hebben gesproken over zo'n project. Dit vertelde hij in een interview met GamingBible.
Michael Mando is de stemacteur van het personage Vaas uit de game Far Cry 3. Hij acteert ook in verschillende series zoals Better Call Saul, maar hij is nog niet klaar met het personage Vaas. De acteur staat namelijk open voor een film over de oorsprong van de memorabele villain. Hij zegt zelf ook ideeën te hebben voor de film.

Veel interesse in Vaas film

Michael Mando zegt dat hij niet de enige is die graag een Vaas film zou willen maken. Hij zegt namelijk dat hij meerdere producenten uit Los Angeles heeft gesproken en er ook vanuit andere kanten berichten komen dat er wordt nagedacht over een Vaas film.
De acteur zegt dat de komst van zo'n film er vooral aan ligt of de fans dit wel willen. Mocht dit zo zijn, dan zou de productie van de film volgens Mando snel van start kunnen gaan. Fans enthousiast krijgen voor zo'n film zal niet zo'n groot probleem zijn, want het personage heeft namelijk een hoop fans.
Michael Mando hoeft niet weer te wennen om in de rol van het personage Vaas te kruipen. Onlangs heeft hij namelijk gewerkt aan een Vaas DLC voor Far Cry 6. Deze DLC verschijnt op 16 november. In de DLC kan de speler als Vaas spelen. Ook andere Far Cry villains krijgen zo'n soort uitbreiding.