Far Cry 6 Vaas DLC releasedatum bekendgemaakt

News
donderdag, 11 november 2021 om 16:00
far cry 6 headerf1635340846
De eerste Far Cry 6 DLC komt binnenkort uit. Ubisoft heeft namelijk aangekondigd dat de Vaas Insanity DLC vanaf volgende week verkrijgbaar is. Ook Vaas acteur Michael Mando maakte de Far Cry 6 Vaas DLC releasedatum bekend op Twitter.
Een aantal dagen geleden kondigde Michael Mando, de stemacteur van de Far Cry schurk Vaas, aan dat hij binnenkort met nieuws zou komen over de eerder aangekondigde Vaas Insanity DLC. Dit deelde hij toen op Twitter.
Nu weten we wat dit nieuws is. Het is namelijk de releasedatum van de Vaas DLC. De DLC moet uitkomen op 16 november. Season Pass houders kunnen de DLC gewoon spelen, maar mensen zonder de Season Pass moeten deze eerst kopen, voordat ze de DLC zelf kunnen spelen.

Vaas is niet de enige schurk die we in een DLC gaan zien

Niet alleen Vaas krijgt een eigen DLC in Far Cry 6. De schurken uit Far Cry 4 en Far Cry 5 krijgen namelijk ook een eigen DLC genaamd Pagan: Control en Joseph: Collapse. In alle drie de DLC's speel jij als de schurk. De laatste twee genoemde DLC's komen volgend jaar uit.
Ubisoft voegt een hoop dingen toe aan Far Cry 6 na de release, maar dit gaat niet altijd goed. Er komt namelijk binnenkort een speciale missie naar Far Cry 6 met acteur Danny Trejo als personage. Deze missie werd alleen per ongeluk een maand te vroeg aan de game toegevoegd, dus is deze weer tijdelijk uit de game gehaald.