Krijgt Star Wars Squadrons een eigen serie?

  Disney is grote plannen aan het maken voor de toekomst van Star Wars. Na het succes van het eerste seizoen van The Mandalorian kon het natuurlijk niet uitblijven dat er meer gedaan gaat worden met de franchise. Daarom is Disney nu van plan een aantal nieuwe series te maken. Er gaan geruchten dat één van deze zal worden gebaseerd op de game Star Wars Squadrons.

  Momenteel gaat het nieuws rond dat er gewerkt wordt aan maar liefst negen verschillende Star Wars series. Van een aantal hiervan weten we al het één en ander, maar van sommige projecten helemaal niets. Star Wars Squadrons, de gloednieuwe dog fighter game van Electronic Arts, is een groot succes.

  Nu is er een gerucht opgedoken, waarbij er geclaimd wordt dat er een serie komt die sterk gericht is op gevechten in de ruimte. Dat meldt Daniel Richtman. De link met de nieuwe game van EA is makkelijk te leggen, aangezien Star Wars Squadrons hier volledig over gaat. Stel dat dit echt zo is, dan zal Disney nog maar net begonnen zijn met de ontwikkeling.

  Disney heeft het druk met Star Wars

  Disney is erg druk bezig geweest met Star Wars de laatste jaren. Sinds de productie van de zevende film van de franchise heeft het enorme bedrijf niet stilgezeten. Na de film kwamen er nog twee andere sequels uit en twee spin-offs over Rogue One en Han Solo.

  Daarna kwam The Mandalorian, waarvan op 30 oktober een tweede seizoen van start zal gaan. Ook kondigde Disney aan dat er een serie over Obi Wan Kenobi zal komen en een Cassian Andor serie. Vervolgens werd er nog een animatieserie aangekondigd over de bijzondere groep clonetroopers genaamd ‘The Bad Batch’. De komende jaren zal er dus genoeg content zijn voor de fans van Star Wars.

  Star Wars Squadrons

  Verkijgbaar vanaf 2 october 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.