Krijgt Mario Party Superstars een DLC?

News
maandag, 07 maart 2022 om 13:00
Mario Party Superstars kwam vorig jaar uit en bracht 100 minigames uit voorgaande games met zich mee. Nu lijkt het erop dat de game in de toekomst nog meer content krijgt.
Een Reddit-gebruiker meldt dat een advertentie op YouTube vroeg welk DLC-pakket ze het meest waarschijnlijk zouden kopen: Hot Wheels Unleashed, Mario Kart 8 DLC, Animal Crossing: New Horizons Happy Home Paradise, Mario Party Superstars of ‘geen van de bovenstaande’.
Opvallend is dat Mario Party Superstars nog helemaal geen DLC heeft. Het kan zijn dat dit een foutje is, maar velen zien het als een hint naar toekomstige DLC. Nintendo heeft nog niets bevestigd, dus vooralsnog is het een gerucht.
Toch zou een DLC-pakket geen onlogische zet zijn. Mario Party Superstars werd goed ontvangen, maar juist een gebrek aan content was voor ons een puntje van kritiek. DLC zou dat makkelijk op kunnen lossen.

Nieuwe banen in Mario Kart 8 Deluxe

In de tussentijd kunnen we in ieder geval aan de slag met Mario Kart 8 Deluxe DLC. Dit uitbreidingspakket voegt maar liefst 48 banen toe, waarvan de eerste 8 deze maand uitkomen. Vanaf 18 maart kunnen we onder andere racen in Tokyo, Coconut Mall, Sky Garden of op de promenade in Parijs.
De DLC is los verkrijgbaar voor 24,99 euro of als onderdeel van de Nintendo Switch Online + Expansion Pack. Het is trouwens niet nodig om de DLC te kopen om hem online te spelen. Als een van je vrienden toegang heeft tot de DLC, kun je gewoon op de nieuwe banen racen.

Populair Nieuws