Krijgt Harry Potter's Dumbledore een serie op HBO met Jude Law?

News
woensdag, 30 september 2020 om 18:45
screenshot 2020 09 30 at 174509f1639410266
Sinds de Fantastic Beasts films heeft Albus Dumbledore een nieuwe acteur gekregen met Jude Law. De acteur kan naar verluidt zelfs een eigen serie krijgen omtrent het karakter op de streamingdienst HBO Max.
Iedereen is natuurlijk bekend met de Harry Potter films en boeken, waardoor een hele generatie nieuwe acteurs in één klap bekend is geworden, waaronder Daniel Radcliffe en Emma Watson. Om verder te teren op het succes van de franchise is Warner Bros. ook begonnen met de Fantastic Beasts films, die een prequel zijn op de avonturen van Harry Potter.
In Fantastic Beasts heeft Jude Law de rol op zich genomen van Albus Dumbledore, de headmaster van Hogwarts. Veel screentime in de films heeft de bekende acteur nog niet gekregen, maar mogelijk gaat daar snel verandering in komen. Volgens We Got This Covered werkt Warner Bros. namelijk aan een serie rondom Dumbledore, die vervolgens op HBO Max zal verschijnen. De nieuwe streamingdienst van HBO.

Een betrouwbare bron?

Het gerucht lijkt niet zomaar uit de lucht te zijn gegrepen. Volgens de website komt het verhaal namelijk van dezelfde bron dat eerder zei dat de Justice League Dark serie en de Snyder cut van Justice League naar HBO Max zou komen - een paar maanden voordat de film en series ook daadwerkelijk aangekondigd werd voor de streamingdienst. Momenteel wordt er gewerkt aan Fantastic Beasts 3, maar de kans is dus zeker aanwezig dat de franchise een vervolg krijgt in de vorm van een serie.