Dit zijn de special editions van Sackboy A Big Adventure

  Sony heeft de verschillende speciale edities van Sackboy: A Big Adventure bekendgemaakt. Naast de standaardeditie van de game komt er een Digital Deluxe Edition en een special edition van de game. Beide versies hebben toffe extra's als de release van de game er straks is.

  Sackboy: A Big Adventure komt op 12 november naar de PS4 en op 19 november naar de PlayStation 5. De game zal fysiek en digitaal te koop zijn in de standaard editie. Daarnaast komt er een Digital Deluxe Edition die naast de digitale game een aantal toffe extra's biedt. Zo krijg je de soundtrack, een art book, 20 Sackboy- avatars, 4 Sackboy- emotes en 4 Sackboy- kostuums bij deze versie. De kostuums zijn gebaseerd op helden uit andere games zoals Jin van Ghost of Tsushima en Sam Bridges uit Death Stranding. De Digital Deluxe Edition kost in de PlayStation Store 89,99 euro.

  Naast de Digital Deluxe edition zal Sackboy: A Big Adventure een fysieke special edition kennen. Daarin zitten alle extra's uit de Digital Deluxe Edition en als bonus een Sackboy-knuffel, die de kleine held in een tijgerpak nóg schattiger maakt. De Special Edition van de game kost straks 89,99 dollar, maar een Nederlandse prijs is nog onbekend. Het lijkt erop dat de prijs van deze versie hetzelfde wordt als de Digital Deluxe Edition, waardoor je de knuffel helemaal gratis krijgt.

  Sony onthulde naast de twee speciale edities van de game een nieuwe trailer die je hieronder kunt bekijken:

  Pre-orderbonus in de vorm van een Sackboy: A Big Adventure comic

  Als je de game pre-ordert, krijg je bovendien een toffe Sackboy-comic genaamd 'The Gathering Storm'. In deze comic wordt het verleden van Scarlet, de mentor van Sackboy, onthuld. Daarnaast komt de laatste Knitted Knight van Craftworld in deze comic aan bod. De comic belooft een complete voorbereiding te worden op het grote avontuur van Sackboy: A Big Adventure als deze in november uitkomt.

  Sackboy A Big Adventure

  Verkijgbaar vanaf 12 november 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.