Krijgt GTA V een gratis upgrade van de PS4 naar PS5-versie?

  Ondanks dat GTA V al zeven jaar oud is, komt Rockstar met een PS5 en Xbox Series X versie van de game. De nieuwe versie moet in 2021 uitkomen en nu gaat het gerucht dat deze gepaard gaat met een gratis upgrade van de PS4 naar PS5-versie.

  Op de Franse webshop Micromedia is een tekst opgedoken waaruit dit zou blijken. De tekst is in het Frans, maar door een Google Translate te doen staat er te lezen dat 'eigenaren van de PS4-versie van Grand Theft Auto V een gratis upgrade naar de PS5-versie krijgen'. Rockstar heeft alleen de PlayStation 5 versie onthuld en zich nog niet uitgelaten over een eventuele upgrade. Voordat we met zekerheid kunnen zeggen dat Rockstar ons verwent met een gratis upgrade naar de PS5, zullen we dus nog even moeten wachten totdat de ontwikkelaar zelf iets meldt.

  Gratis PS5-upgrade van GTA V zou niet vreemd zijn

  Het zou niet vreemd zijn als GTA V een gratis upgrade zou krijgen naar de PS5. De game is inmiddels ruim zeven jaar uit en wordt nog door talloze gamers op dagelijkse basis gespeeld. Daarnaast verschijnt er van veel games een gratis upgrade naar de next-gen console van Sony. Neem bijvoorbeeld The Witcher 3: WiId Hunt, Control en Destiny 2 die alledrie een upgrade zullen ontvangen. Een volledige lijst van PS4 games die een PS5 upgrade krijgen hebben we voor je in een special op een rij gezet.

  Grand Theft Auto V

  Verkijgbaar vanaf 17 september 2013

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.