Krijgt God of War Ragnarok er een baanbrekende nieuwe mechanic bij?

News
maandag, 04 april 2022 om 12:00
26000601278 55ab2b5492 bf1621934652
Het duurt niet lang meer of fans kunnen eindelijk aan de slag met God of War Ragnarok. Hoewel er nog geen releasedatum is, bevestigde Sony onlangs nog dat de game nog steeds voor dit jaar op de planning staat. Wanneer fans de game kunnen verwachten is dus nog niet helemaal zeker, maar het lijkt erop dat we in ieder geval kunnen verwachten dat de game een mechanic heeft die vergelijkbaar is met het bijl gooien uit de vorige game.
Geluidsontwerper bij PlayStation Beau Anthony Jimenez retweette een tweet waarin een video werd gedeeld van een streamer die de bijl-callback mechanic ontdekte. Jimenez schrijft in zijn retweet dat hij enthousiast is om te zien hoe spelers zullen reageren wanneer ze zien waar ze aan hebben gewerkt in God of War Ragnarok. ‘’Het volstaat om te zeggen dat het werk fantastisch was,’’ schrijft hij verder. De tweet lijkt te suggereren dat de game een nieuwe mechanic krijgt die vergelijkbaar is met het bijl gooien uit de vorige game.
Er wordt dan ook al volop gespeculeerd door fans over wat voor mechanic dit zal zijn. Velen verwachten dat Ragnarok dezelfde mechanic krijgt maar met de hamer Mjölnir in plaats van een bijl. Het is natuurlijk ook goed mogelijk dat dat de ontwikkelaars fans verrassen met een geheel nieuwe mechanic.

God of War-serie in de maak

Naast een nieuwe game kunnen fans mogelijk ook uitkijken naar een God of War-serie. Volgens Deadline zouden de makers van The Expanse namelijk bezig zijn om de gamefranchise te verfilmen. De makers zouden volgens de nieuwssite in onderhandeling zijn met Amazon, dus de serie zal straks hoogstwaarschijnlijk bij Amazon Prime Video te zien zijn.

Populair Nieuws