Switch games voor bodemprijzen met inruilactie bij Game Mania

News
maandag, 04 april 2022 om 11:30
Nintendo-games zijn niet vaak afgeprijsd en zeker niet als ze nog (relatief) nieuw zijn. Toch kun je nu voor een zacht prijsje verschillende topgames scoren. Game Mania heeft namelijk een inruilactie voor verschillende fantastische Switch games.
De Switch doet het zeer goed voor Nintendo. Dat de games die voor het platform beschikbaar zijn vaak zeer goed zijn helpt daarin natuurlijk ook mee. Als je beperkt budget hebt voor games zijn alle goede titels nauwelijks bij te houden. Soms zou je willen dat je bijna niets hoefde te betalen voor al die topgames.
Daar heeft Game Mania nu een oplossing voor. Je kunt daar nu namelijk verschillende topgames voor de Switch scoren voor maar 15 euro. Je moet daarvoor wel, zoals vaker bij Game Mania, een andere game inruilen. Kijk dus eerst even of je wat kan missen.
Mocht je dus iets hebben staan wat je niet meer speelt, dan kun je dat nu inruilen voor een andere topgame. Op die manier kun bijvoorbeeld het recent verschenen Kirby and the Forgotten Land met veel korting kopen. Hetzelfde geldt voor toppers als Metroid Dread, Luigi’s Mansion 3 en Pokémon Legends Arceus.

Welke games kun je inruilen?

Een volledige lijst van deelnemende games vind je op de site van Game Mania. Er doen veel recente titels mee, maars ook wat oudere maar daarom niet minder goede games. De lijst van games die je kunt inruilen is hetzelfde als de lijst games waarvoor je kunt inruilen. Zo kun je dus makkelijk zien wat jouw volgende Switch-hit wordt.

Populair Nieuws