Krijgt FIFA 23 een crossover met een populaire serie?

News
woensdag, 21 september 2022 om 11:30
mbappe lores wm 16x9f1658326285
Aan het einde van de maand lanceert FIFA 23. Nu lijkt het erop dat spelers naast de bekende modi ook aan de slag kunnen met een opvallende crossover met de populaire serie Ted Lasso.
De laatste jaren zien we steeds meer games crossovers krijgen. Zo is Epic bijvoorbeeld al een tijdje enthousiast bezig in Fortnite met het toevoegen van onder andere Dragon Ball Z, Star Wars en Spider-Man.
Ook voor FIFA 23 is er al een crossover, in de vorm van speciale Marvel FUT-kaarten. Het lijkt er alleen op dat EA Sports nog een stapje verder gaat voor de game. Op het Twitter-account van Ted Lasso, de populaire Apple TV+-serie over een fictief Premier League voetbalteam, is een foto gedeeld van acteur Jason Sudeikis die bezig is met motion capture.
Sudeikis deelt een waarschuwing uit aan Mario, omdat de Nintendo mascotte binnenkort ‘niet de enige gepixelde man met een snor is die niet weet waar hij beland’. Op de tweet is bovendien gereageerd door het officiële EA Sports FIFA-account met een emoji van twee ogen.

Wat houdt de FIFA 23 crossover in?

Het lijkt er dus sterk op dat Ted Lasso in FIFA 23 gaat verschijnen, het is alleen nog de vraag op welke manier precies. Wordt bijvoorbeeld AFC Richmond, het voetbalteam waar Ted Lasso de trainer van is, toegevoegd aan de game? Of kunnen spelers straks voetballers uit de serie gaan gebruiken in bepaalde modi?
We gaan er snel achter komen, want het duurt niet lang meer voordat FIFA 23 in de winkelschappen ligt. Op 30 september kan namelijk iedereen met de game aan de slag. Heb je de Ultimate Edition in de pre-order staan, dan kan je al drie dagen eerder FIFA 23 spelen.

Populair Nieuws