Opnames Stranger Things seizoen 5 beginnen al snel

News
zondag, 29 januari 2023 om 10:30
verrassing releasedate stranger things seizoen 4 bekendf1618509731
Het einde van Stranger Things is in zicht: volgend jaar verschijnt het vijfde seizoen van de geliefde Netflix-serie. Hoewel fans dus nog even moeten wachten, beginnen de opnames al snel.
Stranger Things is een groot succes voor Netflix, maar aan alles komt een einde. Na vijf seizoenen nemen we volgend jaar afscheid van Hawkins en zijn inwoners. Het seizoen moet wel eerst nog gefilmd worden, maar dat duurt volgens acteur Noah Schnapp (Will Byers) niet lang meer.
Tijdens een Instagram Live werd Schnapp gevraagd of zijn school in de weg kon zitten bij het filmen van het laatste seizoen van Stranger Things. Schnapp gaat namelijk naar de University of Pennsylvania, maar de acteur stelde de fan gerust: hij is klaar met school in mei, wanneer de productie begint.

Wat kunnen we verwachten van Stranger Things seizoen 5?

De makers van Stranger Things, de Duffer broers, lieten eerder al aan Netflix weten hoe ze aan hun ideeën voor het vijfde seizoen kwamen:
‘’We schrokken van het succes van seizoen 1 en wisten dat we een grotere wereld moesten gaan bouwen. Dat betekende dat het voorbereiden van seizoen 2 bestond uit het vullen van een whiteboard met alle ideeën die de schrijvers maar konden bedenken. Maar het was te veel – vijf of tien keer meer ideeën dan we nodig hadden. Voor seizoen vijf gebruiken we veel van die grote seizoen 2 ideeën.’’
Om welke ideeën het gaat, dat houden de broers natuurlijk nog even geheim.

Populair Nieuws