Krijgt Cyberpunk Edgerunners een seizoen 2?

News
woensdag, 19 oktober 2022 om 10:30
cyberpunk edgerunners 048f1665143390
Cyberpunk 2077 bloeit de laatste tijd helemaal op wat betreft spelersaantallen. Dat is deels te danken aan de populaire Cyberpunk Edgerunners anime op Netflix. Fan
Games worden nog wel eens gebruikt als inspiratie voor series, met wisselend succes. Met Cyberpunk 2077 is het aardig gelukt, want Cyberpunk Edgerunners werd goed bekeken en kreeg ook lovende kritieken. Desondanks zit een tweede seizoen er niet in.
Dat blijkt uit een Famitsu-interview met Satoru Honma, de manager van CD Projekt RED in Japan (vertaling via VGC). Volgens hem zijn er geen plannen om het verhaal voort te zetten. Desondanks zou hij graag anime blijven maken.

Waar gaat Cyberpunk Edgerunners over?

Cyberpunk Edgerunners volgt David Martinez. Nadat hij alles kwijtraakt in een schietpartij raakt hij verwikkeld in een crimineel bestaan. De afloop van de serie geeft overigens ook weinig ruimte voor een nieuw seizoen met dezelfde pesonages. Wat dat betreft zullen fans die de serie al uit hebben gekeken misschien niet heel verbaasd zijn dat er geen seizoen 2 komt.
Honma geeft dan ook aan dat als er ooit meer wordt gedaan met Cyberpunk 2077 anime, het mogelijk nog altijd geen seizoen 2 van Edgerunners is. Het zou volgens hem iets "totaal anders" kunnen zijn.