Krijgen we dit te horen tijdens een grote aankomende gaming showcase?

News
donderdag, 02 mei 2024 om 10:00
indiana jones and the great circlef1705652357
Zoals eigenlijk elk jaar komt Xbox begin juni met een grote showcase. Microsoft probeert nog geheimzinnig te doen over de inhoud, maar er lijkt al het één en ander bekend. Van bijna alle grote games van dit jaar lijkt duidelijk wanneer ze uit moeten komen.
Xbox heeft nogal wat games op de planning voor dit jaar. Zo moeten Avowed en Indiana Jones and the Great Circle uitkomen. Data zijn daarvoor nog niet bekend, maar The Verge beweert wel de maanden van verschillende games te weten.
Na de zomer zouden Microsoft en Bethesda eerst komen met de eerste DLC van Starfield, genaamd Shattered Space. Er zou gemikt worden op een release in september. Daarna is het de beurt aan Microsofts nieuwste aanwinst, namelijk Call of Duty.
De shooter zou namelijk in oktober met een nieuw deel komen, wat ook klopt met wat al eerder gebruikelijk was. De maand daarna, in november, heeft Microsoft maar liefst twee games op het programma staan. Microsoft Flight Simulator en Avowed mikken beide op een release in die maand.
Vervolgens mag Indiana Jones het jaar afsluiten. Als een ware Hollywood-film verschijnt de game in december, zo zou de planning nu zijn. Exacte data voor al deze games zijn nog onduidelijk en het kan natuurlijk zijn dat er nog iets wordt uitgesteld.

‘Hele presentatie gewijd aan Call of Duty 2024’

Zoals wel vaker gebeurt bij een Xbox-showcase wordt er meteen daarna een lange presentatie gewijd aan één game. Xbox laat nog niet weten welke game dat is, maar het laat zich raden dat het Call of Duty is, op basis van een gedeelde afbeelding. Volgens The Verge klopt het inderdaad dat Call of Duty centraal staat in deze presentatie. Naar verluidt is de nieuwe game van dit jaar een Black Ops-titel van de hand van ontwikkelaar Treyarch.

Populair Nieuws