James Bond joke in triple A film hint duidelijk naar komst Aaron Taylor-Johnson

News
donderdag, 02 mei 2024 om 8:00
the fall guy st 2 jpg sd high copyright 2023 universal studios all rights reserved
Hoewel er nog geen officiële aankondiging is, weten ondertussen de hele wereld het: Aaron Taylor-Johnson heeft de rol van James Bond aangeboden gekregen. In de nieuwste film, The Fall Guy, waar in speelt, zich overigens een duidelijke hint.
Sinds eind vorige week draait The Fall Guy in de bioscoop, de nieuwste film van regisseur David Leitch. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Ryan Gosling en Emily Blunt (die eerder dit jaar tegenover elkaar stonden als Barbenheimer), al is er ook een grote rol voor Aaron Taylor-Johnson. Hij speelt de slechterik in de film.

James Bond grapje

Hoewel Taylor-Johnson zelf nog niet heeft toegegeven officieel de nieuwste James Bond te zijn, schuwt hij geen grapjes erover. Want in The Fall Guy zit hij, althans zijn personage Tom Ryder, naast Colt Seavers (gespeeld door Gosling) als deze ineens tegen hem zegt dat hij toch niet ineens behandeld gaat worden als een ‘slechterik uit een James Bond’ film.
Als kijker zou je bijna hieraan voorbij gaan, gezien de rollercoaster aan referenties in de film. Maar dit is er toch wel een om te onthouden. Want als Gosling de bad guy zou zijn, dan is Taylor-Johnson dus..., juist: Bond.

Regisseur zou graag een Bond film willen maken

Ook regisseur Leitch kan niet wachten tot Taylor-Johnson de nieuwe James Bond wordt. Sterker nog, hij heeft al min of meer openlijk gesolliciteerd om zelf een James Bond film in de toekomst met hem te mogen filmen. Leitch werkte samen met de acteur in Bullet Train en nu alweer, maar vindt dat ze samen te weinig actie hebben mogen maken.
Dat betreurt hij omdat hij Taylor-Johnson erg atletisch vindt. Wie de acteur volgt op Instagram kan regelmatig genieten van foto’s waarop hij lenig staat afgebeeld. Hij schuwt het niet om op reis de meest atletische sprongen te maken en die vast te laten leggen op camera.
De vraag is nu: wat wordt de volgende scene in welke filmreeks die vastgelegd wordt?