‘Xbox houdt snel nieuwe showcase’

News
maandag, 12 december 2022 om 12:00
xbox series x xbox series sf1628074558
Xbox heeft in 2022 geen heel spectaculair jaar gehad, zo geeft zelfs Phil Spencer toe. Volgend jaar ziet er alvast beter uit, maar het kan nog veel groter worden. Er zou namelijk relatief snel een nieuwe Xbox Showcase op de planning staan.
Afgelopen week werden The Game Awards uitgezonden, waarbij veel mensen ook kijken voor de nieuwe aankondigingen. Maar met de aankondigingen van dit jaar leek het af en toe bijna een PlayStation-show. Veel Xbox fans waren dan ook teleurgesteld over wat er getoond werd, of liever, over wat er niet getoond werd.
Maar het lijkt erop dat de zon snel doorbreekt voor Xbox-spelers. Microsofts marketing-hoofd Aaron Greenberg laat namelijk weten dat het bedrijf van plan is veel te laten zien. Daarop hoeven fans bovendien niet te lang te wachten, zo schrijft hij op Twitter.

Grote Xbox Showcase in aantocht?

Wat voor vorm deze aankondigingen aan gaan nemen laat Greenberg niet weten. Maar het lijkt erop dat het een showcase kan worden. De vaak betrouwbare insider Jez Corden laat weten dat hij geruchten heeft gehoord over een showcase in het eerste kwartaal van 2023.
Wel geeft Corden aan dat hij die claims niet kan verifiëren. Het kan dus zomaar zijn dat er geen echte showcase komt, of dat hij wat kleiner is. Maar het lijkt wel redelijk om te verwachten dat Microsoft in de komenden maanden iets laat zien, aangezien grote titels als Starfield en Redfall in de eerste helft van 2023 uit moeten komen en dus eigenlijk niet kunnen wachten op evenementen als E3 en Summer Game Fest.

Populair Nieuws