Gratis PS Plus games voor december 2022 zijn nu beschikbaar

News
dinsdag, 06 december 2022 om 13:00
ps plus ps5f1631005854
De gratis PS Plus Essential games voor december 2022 zijn nu live. Abonnees kunnen de games dus nu claimen en spelen.
Sony voegt tweemaal per maand gratis nieuwe games toe aan PS Plus. Vandaag is het tijd voor de nieuwe games op PS Plus Essential. De games werden vorige week woensdag aangekondigd. Deze games zijn voor alle PS Plus abonnees te claimen. De games zijn inmiddels ook daadwerkelijk in de Store verschenen en speelbaar.
Later deze maand volgen nog de gratis games voor PS Plus Extra en PS Plus Premium. De line-up voor deze tiers is nog niet bekendgemaakt. Het is niet helemaal duidelijk of dat deze week al gebeurt of volgende week, maar wij houden dat uiteraard scherp in de gaten. De games zelf zullen 13 of 20 december toegevoegd worden.
2 mass effect 3962

Gratis games voor PS Plus Essential voor december 2022

Sony maakt de line-up voor de nieuwe maand van PS Plus altijd bekend op de woensdag vóór de eerste dinsdag van de maand. Deze maand is dat dus precies aan het einde van de maand. De games komen vervolgens de eerste dinsdag van de maand beschikbaar, wat deze maand dus precies na Sinterklaas valt: vandaag, 6 december.
Vanaf nu tot 3 januari kunnen abonnees van PS Plus Essential (of hogere tiers) drie nieuwe games claimen. De games voor december 2022 zijn:
Iedere maand worden er nieuwe games toegevoegd die gratis te downloaden zijn voor PS Plus abonnees. De games worden niet van de gebruiker zelf, maar blijven wel speelbaar zolang je het PS Plus abonnement hebt. Om ze ook na december te kunnen spelen hoef je de games niet te downloaden, voor eind december claimen is voldoende. Vanaf dat moment staan ze in je PS Plus library zolang je PS Plus Essential of hoger abonnement loopt en kan je ze altijd downloaden en spelen.