Komt Yoda straks terug in Star Wars The Acolyte?

News
woensdag, 06 januari 2021 om 12:00
Het lijkt erop dat er steeds meer oude helden terugkeren in het Star Wars universum, want na een aantal grote namen in The Mandalorian, zal volgens geruchten ook Yoda terugkeren in het universum. Hij zal vermoedelijk een rol gaan spelen in de aankomende serie The Acolyte.
The Acolyte speelt zich af aan het begin van ‘The High Republic’. Dit is 200 jaar voor de chronologisch gezien eerste Star Wars film. Nu denk je misschien ‘Dan leeft Yoda toch niet?’, maar hier was Yoda al maar liefst 700 jaartjes jong. Volgens Daniel Richtman, die eerder correcte informatie uitlekte, zal Yoda in deze serie te zien zijn.

Waar gaat de serie over?

The Acolyte zal gaan over het opkomen van duistere krachten aan het begin van The High Republic. De kans is absoluut aanwezig dat er meerdere bekende namen voorkomen in de serie, maar daarover is nog niets bevestigd door Disney zelf. De serie zal worden geregisseerd door Leslye Headland. We zullen wel nog even moeten wachten op deze serie. De kans dat we The Acolyte voor 2022 gaan zien is heel erg klein.

Misschien wel meer?

De kans dat we Yoda zelfs in nog meer van de aankomende series gaan zien is aanwezig. Yoda is natuurlijk een van de meest legendarische Jedi aller tijden en speelde altijd al een grote rol als leraar. We zouden hem dus nog eventueel kunnen zien als force ghost in een aankomende serie. Ook zou het kunnen dat we hem in persoon zullen zien in de serie over Obi-Wan Kenobi. Wie weet denkt Disney er zelfs wel over na om een serie te maken over Yoda in zijn jonge jaren. Ook zien we misschien nog wel meer oude bekenden terug in aankomende Star Wars projecten.