Vier het nieuwe jaar in Red Dead Online met bonussen en gratis drank!

  2020 is eindelijk ten einde en 2021 is begonnen. Een nieuw jaar en nieuwe kansen. Dat geldt ook in Red Dead Online, waar het nieuwe jaar wordt gevierd met bonussen, beloningen en gratis drankjes.

  Wil je het nieuw jaar beginnen met een goed voornemen en deze keer wat minder onschuldige mensen en spelers omleggen met je schietijzers, dan wordt die mogelijkheid je geboden in Red Dead Online. Iedereen krijgt namelijk een gratis Honor Reset. Bovendien kan je ook het uiterlijk van je personage aanpassen voor de helft van de prijs en alle kappers bieden gratis knipbeurten aan tot en met 11 januari. Misschien nog wel het beste nieuws is dat iedereen drankjes kan halen in saloons voor geen enkele cent!

  Wanneer je bent opgeknapt van je kater is er ook weer werk aan de winkel. Harriet Davenport staat namelijk klaar met 50 procent extra dollars voor het inleveren van samples, terwijl Madam Nazar 30 procent meer uit zal betalen voor alle Collector Sets waar je mee aan komt zetten. Tot en met 11 januari kan je daarnaast drie keer zoveel ervaringspunten verdienen met de Land of Opportunity verhaalmissies.

  Inkopen doen met korting

  Aan het einde en aan het begin van het jaar houden in het echte leven veel winkels een uitverkoop en dat is ook in het digitale Wilde Westen het geval. Zijn je voorraden wat geslonken, dan is nu dus een goed moment om in te slaan. Deze week kan je alle munitie met 60 procent korting kopen en hoef je 50 procent minder kosten te betalen voor al het voedsel, likeur en tonics. Ondertussen geldt er een korting van 40 procent op alle Horse Equipment en 30 procent op revolvers, stallen, voedsel voor je paard en Legendary Ram Garments in de winkel van Gus. Trek je portemonnee dus maar tevoorschijn!

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.