Nieuwe Star Wars serie doet het onbekende aan

News
donderdag, 12 november 2020 om 12:00
the mandalorian seizoen 2 trailerf1623829051
Disney blijft het maar druk hebben met Star Wars. Opnieuw is er nieuwe informatie over een aankomende Star Wars show, waarin Leslye Headland, maker van onder andere ‘Russian Doll’, een belangrijke rol zal gaan spelen in de productie. Ze zal de serie gaan schrijven en ook nog eens de rol van showrunner op zich nemen.
De ene na de andere Star Wars serie wordt bekendgemaakt. Na het ongelofelijke succes van The Mandalorian, waarvan recentelijk het tweede seizoen van start ging, begon Disney te brainstormen over allerlei nieuwe dingen die ze konden doen met de Star Wars franchise. Er werd een Obi Wan Kenobi serie aangekondigd, een nieuwe animatieserie genaamd ‘The Bad Batch’ en er gaan ook nog eens een heleboel geruchten rond over nieuwe Star Wars series. Ook weten we dus al dat Leslye Headland één van deze shows zal gaan maken en wij kunnen niet wachten op meer details van deze serie.

Wat kunnen we verwachten?

Helaas is er nog helemaal niet veel bekend over de Star Wars show van Leslye Headland. De serie werd aangekondigd in april 2020 en sindsdien hebben we slechts een klein aantal details weten te bemachtigen. Leslye gaf zelf aan in een interview dat de serie zal gaan over een tijd en werelden die we vrijwel nooit eerder gezien hebben in Star Wars. Dit biedt natuurlijk ontzettend veel potentie en maakt ons ontzettend benieuwd. Leslye zegt een groot fan te zijn van Star Wars en voor haar is het een droom die uitkomt. Ze heeft dan ook grote plannen voor haar show en wij vertrouwen er volledig in dat zij er iets moois van gaat maken.

Populair Nieuws