Krijgt Amber Heard een eigen serie van Warner Bros?

News
woensdag, 06 januari 2021 om 12:30
Waar velen graag zouden zien dat Amber Heard niet meer terug zou keren als Mera in Aquaman, gaat het gerucht dat het tegendeel gaat gebeuren. Volgens Grace Randolph, YouTuber die eerder correcte informatie lekte, krijgt Amber Heard haar eigen spin-off serie als Mera. De Johnny Depp fans zullen niet bepaald blij zijn met dit nieuws.
Via Twitter meldt Grace Randolph dat het gerucht over de spin-off serie van Mera waar is. Ook zal Amber Heard terugkeren als Mera in Zack Snyder’s Justice League. Deze serie zal volgens de geruchten gaan verschijnen op HBO Max, de streamingdienst van Warner Bros., maar dit zal nog wel eens grote woede kunnen oproepen bij de fans van Johnny Depp

Wat is er aan de hand?

Het verhaal van Johnny Depp en Amber Heard gaat al lang terug. Na hun scheiding begon Amber Heard haar ex-man te beschuldigen van mishandeling, wat bij Depp niet in het juiste gaatje viel. Hij ontkende deze beschuldigingen en ging hier zelfs tegenin door te zeggen dat het juist Amber Heard zelf was die het geweld gebruikte in hun relatie. Deze situatie ontplofte en Depp werd hierdoor ontslagen van Fantastic Beasts 3. Fans vonden dit onterecht en proberen sinds dien Amber Heard te cancelen.

Kleinere rol

Hoewel Heard zoals het er nu uitziet gewoon nog een toekomst zal kennen als Mera, heeft de boosheid van de fans er volgens Grace Randolph wel voor gezorgd dat haar rol in Aquaman 2 een stuk kleiner wordt. Amber Heard zelf ontkende deze geruchten en zegt erg enthousiast te zijn over Aquaman 2.
Wat vinden jullie van deze eventuele spin-off serie? En moet Amber Heard ook ontslagen worden van deze rol of niet? Laat ons weten wat jullie ervan vinden!