5 personages die mogelijk terugkeren naar Star Wars

Article
zaterdag, 02 januari 2021 om 12:00
Disney kondigde recentelijk een heleboel nieuwe Star Wars films en series aan, waarin we ongetwijfeld veel nieuwe personages zullen leren kennen. Wij verwachten alleen ook dat er een aantal oude gezichten terugkeren in de wereld. Dit zijn vijf personages die we misschien nog wel eens terug zouden kunnen zien in deze projecten.

Ezra Bridger

Voor de mensen die Star Wars Rebels gezien hebben is dit een bekende naam, maar voor de rest kwam hij niet voor in Star Wars. Deze jongen is erg sterk met de force en werd in Rebels getraind door Ahsoka Tano. Aan het eind van de serie verdween hij samen met admiraal Thrawn, naar wie Ahsoka op zoek blijkt te zijn tijdens haar rol in The Mandalorian. De kans dat ze dit doet om ook Ezra terug te vinden is absoluut aanwezig. Wij verwachten Ezra dus zeker terug te zien in Star Wars. Dit zal dan hoogstwaarschijnlijk zijn in de aankomende Ahsoka serie.

Yoda

Het tijdperk van Yoda in Star Wars lijkt enigszins voorbij, maar recentelijk kondigde Disney de serie Rangers of the New Republic aan. Deze serie zal zich 200 jaar voor de gebeurtenissen van The Phantom Menace, chronologisch gezien de eerste Star Wars film, afspelen. Dit klinkt als heel erg veel, maar tijdens dit tijdperk was Yoda al ruim 700 jaar oud. De kans dat we zijn personage terug zullen zien in de serie is dus heel erg groot. Zeker omdat ook de Jedi een grote rol zullen gaan spelen in Rangers of the New Republic.
star wars rebelsf1571348084

Luke Skywalker

Na zijn terugkeer in de franchise in de finale aflevering van The Mandalorian seizoen 2, is de kans dat we Luke Skywalker terug gaan zien ineens weer aanwezig. Hoewel de CGI die gebruikt werd voor zijn gezicht wel commentaar kreeg, waren mensen vooral erg enthousiast over zijn terugkeer. Er valt dan ook nog een hoop te vertellen over Luke Skywalker tussen The Return of the Jedi en The last Jedi, chronologisch gezien deel zes en acht. Ook noemen veel mensen Sebastian Stan, die the Winter Soldier speelde in een aantal Marvel films, als ideale man voor de rol.

Grogu

De kans dat we Luke Skywalker terug zullen zien wordt groter gemaakt door Grogu. Het kleine, krachtige en vooral heel schattige kind kreeg het voor elkaar om de harten te stelen van mensen over de hele wereld, Star Wars fans of niet. In de finale aflevering van The Mandalorian belooft Din Djarin dat hij hem opnieuw zal zien. Daarnaast is Grogu een echte fan favorite. De kans dat wij hem terug gaan zien is dan ook erg groot. Aangezien hij getraind wordt door Luke, maakt dit de kans dat we ook zijn meester terug zullen zien een stuk groter.
mace winduf1574867226

Mace Windu

Dit zou een ongelofelijke schok zijn voor veel mensen, maar een terugkeer van Mace Windu is een gerucht dat al erg lang loopt. Deze erg sterke Jedi werd gespeeld door Samuel L. Jackson en overleed in The Revenge of the Sith, chronologisch gezien het derde deel van Star Wars. Zijn personage had alleen wel een hoop potentie, waardoor velen vooral erg hopen op een terugkeer. Hoewel deze kans niet heel erg groot is, kan het natuurlijk altijd. Zo zagen we bijvoorbeeld Emperor Palpatine en Darth Maul al terugkeren van de dood. Waarom Mace Windu niet?
Welke van deze personages zien jullie het liefst terug in Star Wars? En van wie schatten jullie de kans het hoogst in?