Epic Games werkt aan Fortnite Crew problemen en nieuwe update

  Om spelers nog meer aan haar game te binden, heeft Epic Games een nieuw abonnementsmodel geïntroduceerd: de Fortnite Crew. De nieuwe functie heeft alleen een aantal problemen, waar de ontwikkelaar nu hard aan werkt.

  Epic

  Als je je afvraagt hoe sommige spelers aan nieuwe outfits als Green en Galaxia komen in Fortnite, daar is één simpel antwoord voor. Iedereen die zich heeft geabonneerd voor de Fortnite Crew krijgt de outfits namelijk gestuurd naar zijn of haar account.

  Dat laatste is alleen niet zo vanzelfsprekend. Meerdere spelers hebben namelijk aangegeven helemaal geen beloningen te ontvangen, terwijl ze wel lid zijn van de Fortnite Crew. Om je vervolgens van de maandelijkse dienst af te melden is ook niet zo simpel, want op de Xbox One en Xbox Series X is er weer een probleem waarbij je het abonnement niet kan stopzetten. In een blogpost geeft Epic Games nu aan hard aan deze problemen te werken en om het leed iets te verzachten geeft de ontwikkelaar de Members Only emote aan alle bestaande en oude leden van de Fortnite Crew. Spelers die zich voor 15 februari aanmelden voor de dienst krijgen ook de emote.

  Wat krijg je allemaal met de Fortnite Crew?

  De Fortnite Crew klinkt als een club voor exclusieve leden, maar wat krijg je er nu precies voor terug? De hoofdattractie van de abonnementsdienst is ongetwijfeld de maandelijkse Crew Pack, waarbij je een exclusieve outfit bundle krijgt, zoals deze maand Green Arrow. Daarnaast krijgen ook alle actieve leden toegang tot de Battle Pass voor het hele seizoen en elke maand 1000 V-Bucks om te besteden in de in-game store. De Fortnite Crew kost 11,99 euro per maand. Ter vergelijking, voor de Battle Pass en V-Bucks ben je ongeveer 14,99 euro kwijt.

  Welke outfit spelers in februari precies gaan krijgen wil Epic Games nog niet prijs geven, maar volgens de ontwikkelaar is het een gloednieuw gezicht in de wereld van Fortnite en wordt het bericht afgesloten met een vos emoji...

  Fortnite

  Verkijgbaar vanaf 25 july 2017

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.