Game releases maart 2021 - Monster Hunter en It Takes Two!

Article
maandag, 01 maart 2021 om 16:00
monster hunter risef1609964578
Februari was in veel opzichten de eerste maand van 2021 die er qua game releases toe deed. Voor maart 2021 zit er nog steeds een stijgende lijn in het aantal games dat er uitkomt. Laten we eens kijken wat ons te wachten staat.
Laten we meteen beginnen met mogelijk de grootste release van maart 2021: Monster Hunter Rise. Het nieuwste deel in de Monster Hunter serie is voorlopig exclusief verkrijgbaar op Switch. Daar zal uiteindelijk verandering in komen, maar dat duurt nog even, dus wie snakt naar een nieuwe Monster Hunter kan het beste bij de Switch aankloppen.
Op dezelfde dag als Monster Hunter komt ook It Takes Two uit. Deze nieuwe game van de makers van A Way Out belooft weer een interessante ervaring te worden. De game is alleen met twee spelers te spelen, dus maak je partner of beste vriend wakker als je met deze titel aan de gang wil.
Verder zijn er de nodige eerdere game releases die in maart 2021 een nieuw platform aandoen. Apex Legends en Crash Bandicoot 4 komen naar Switch, Yakuza Like a Dragon komt naar PS5 en de Kingdom Hearts games komen naar PC. Er zijn nog veel meer eerdere game releases die deze maand naar een nieuw systeem komen, dus houdt je ogen open voor games die eindelijk op jouw voorkeursplatform uitkomen.

Wat zijn de game releases van maart 2021?

Uiteraard kan Monster Hunter geen hele maand vullen. Hieronder vind je dan ook langere lijsten met de game releases van maart 2021.

Switch releases

PS4 releases

PS5 releases

PS4 games zijn ook speelbaar op PS5; de volgende games zijn beschikbaar als PS5 release.

Xbox One releases

Xbox Series X|S releases

Xbox One games zijn ook speelbaar op Series X|S; de volgende games zijn optimized voor Series X.

PC releases

Wat waren de releases van vorige maand?

Is het deze maand allemaal niks voor jou? Dat kan natuurlijk en in dat geval loont het misschien om nog even te koekeloeren bij februari. De lijsten waren toen korter, maar er stonden wel een Mario-game en een Persona 5 spinoff op, dus er was wel degelijk kwaliteit te vinden.

Populair Nieuws