Komt Palworld binnenkort ook naar PS5 toe?

News
maandag, 22 januari 2024 om 16:00
2024 01 03 palworld comida 2f1705935268
In enorm korte tijd is Palworld uitgegroeid tot een enorme sensatie. Nu is de vraag of de populaire game ook naar de PS5 komt.
Voor afgelopen weekend waren er weinig spelers die ooit hadden gehoord van Palworld. In een paar dagen tijd is de populariteit van de game alleen geëxplodeerd. Op een gegeven moment waren er op Steam zelfs meer concurrent players in Palworld dan in Counter-Strike - de game die steevast het meest populair is op Steam.
Naast Steam is Palworld ook uitgebracht op Xbox One en Xbox Series X/S via Game Pass, waardoor de dienst er meteen een mooie titel bij heeft. Spelers op de PlayStation consoles hebben momenteel alleen pech.
Nadat ontwikkelaar Pocketpair op X vierde dat er al een miljoen exemplaren van de game zijn verkocht, hebben fans dan ook gevraagd aan de studio om PlayStation te ondersteunen met een PS5-versie. Shuhei Yoshida, de voormalig hoofd van Sony Interactive Entertainment en nog steeds één van de topmensen bij het bedrijf, reageerde vervolgens met een opvallende ‘Yes’.

Wat voor game is Palworld?

In Palworld komen spelers terecht in een wereld vol ‘Pals’: mysterieuze wezens die voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden. Zo kan je Pals gebruiken om te laten werken op een boerderij of in een fabriek of je kan ze gebruiken om tegen elkaar te laten vechten - inclusief het nodige vuurwerk.
De makers van Palworld liggen ondertussen wel onder vuur. Zo zouden de Pals wel erg veel lijken op Pokémon.

Populair Nieuws

Laatste Reacties