Fans boos om Like A Dragon: Infinite Wealth New Game+

News
maandag, 22 januari 2024 om 15:30
like a dragon infinite wealthf1686505439
Het duurt niet lang meer voor Like A Dragon: Infinite Wealth in de winkel ligt. Er zijn dan ook details onthuld over de verschillende edities van de game. Een opmerkelijk besluit schiet veel fans alleen in het verkeerde keelgat.
Wie groot fan van een game is, wil die nog wel eens herspelen. Sommige games moedigen dat aan met New Game+, iets dat ook al geruime tijd te vinden is in Yakuza/Like A Dragon. Voorheen was dat altijd een standaard onderdeel van de game, maar met Infinite Wealth is een aparte keuze gemaakt.
De New Game+ modus is namelijk als het ware achter een paywall gestopt. Hij is alleen terug te vinden in een speciale DLC, die je alleen kunt krijgen met de Deluxe Edition of Ultimate Edition van de game. Beide edities zijn natuurlijk duurder dan de normale editie.
Spelers zijn natuurlijk niet blij met deze keuze. Het komt wel eens voor dat een New Game+ niet bij lancering in een game zit, maar het is eigenlijk nooit iets waarvoor je extra moet betalen. Ook opmerkelijk is dat je bij een pre-order een bonus krijgt waarmee je sneller kunt levelen in de game.

Wanneer is de release van Like A Dragon: Infinite Wealth?

Like A Dragon: Infinite Wealth ligt al snel in de winkel. Vanaf 26 januari is de game verkijgbaar voor PC en consoles van de huidige en vorige generatie. De New Game+ modus maakt het mogelijk om de game nog eens te spelen met al je levels uit je eerste playthrough, maar biedt geen unieke content.