Komt Naughty Dog toch nog met Uncharted 5? "Zeg nooit nooit!"

News
donderdag, 27 januari 2022 om 9:30
unchartedlegacy7f1642936430
De Uncharted-franchise is nog steeds enorm populair, maar het avontuur van Nathan Drake lijkt ten einde. Toch sluit Naughty Dog een vervolg in de vorm van Uncharted 5 niet uit.
Al sinds de release van Uncharted: Drake’s Fortune in 2007 hebben veel fans de charismatische avonturier in hun harten gesloten. De franchise is zelfs zo populair dat er een Uncharted blockbuster-film aankomt met niemand minder dan Tom Holland in de hoofdrol, als een jonge Nathan Drake. En Sony komt deze week ook nog eens met de Uncharted: Legacy of Thieves Collection.
Het is dus duidelijk dat de Uncharted-reeks nog steeds springlevend is, maar de serie lijkt klaar te zijn sinds Uncharted 4: A Thief’s End. Die game sluit het verhaal van Drake namelijk af. Maar mogelijk kan Uncharted 5 er toch nog komen in de toekomst. Dat laat Shaun Escayg, de creative director van Uncharted: Lost Legacy, weten in een interview met GamesRadar.

Uncharted voor het eerst op PS5

De Uncharted-collectie die op 28 januari lanceert, is ook een unicum voor de reeks. De Legacy of Thieves Collection, die bestaat uit A Thief’s End en Lost Legacy, is namelijk de eerste Uncharted-game die op de PS5 verschijnt.
Dat brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo zien de games er nu nog mooier uit, dankzij ondersteuning voor native 4K en HDR. Of je kan ervoor kiezen om de game in 120 frames per seconde te spelen. Lees nu ons oordeel over Uncharted: Legacy of Thieves Collection in onze review!

Populair Nieuws