Nieuwe trailer Uncharted film is onthuld

News
vrijdag, 24 december 2021 om 12:30
uncharted trailerf1640333635
Sony heeft een tweede trailer voor de aankomende film Uncharted online gezet. De nieuwe trailer duurt twee en een halve minuut en laat ons al veel van het plot zien van de film. Daarnaast zien we ook veel actie. Dit mogen we ook wel verwachten van een Uncharted film.
Een tijdje terug is de eerste trailer voor Uncharted uit gebracht. Nu is er een nieuwe trailer onthuld die ons net iets meer laat zien van het verhaal van de film. In de trailer zitten ook beelden die we al gezien hebben in de eerste trailer.

Wat is er in de Uncharted trailer te zien?

Wat we al weten van het plot is dat Tom Holland de jonge versie van Nathan Drake speelt. We gaan dus ook zien hoe hij op het pad beland van avonturier en dit is ook te zien in de trailer. In de film ontmoet hij Sully. Sully brengt hem eigenlijk op zijn pad als avonturier.
Naast informatie over het plot krijgen we ook veel actie te zien, bijvoorbeeld Drake die vecht op een vliegend schip en zien we ook wie Drake en zijn groep tegen gaan zitten tijdens hun avontuur.
Kijk de nieuwe trailer van de film hieronder:
Aan het einde van de trailer is ook te zien wanneer de film eindelijk te zien zal zijn. Dit zal op 18 februari 2022 zijn. Daarbij wordt ook gezegd dat de film alleen in de bioscoop te zien zal zijn, dus het zal wel even duren voordat de film ook naar streamingdiensten komt.